18 april och kall vårluft

Därhemma har Mats skottat fram stockarna som han tänkt såga upp till ved. Snön ligger fortfarande djup.
Gårdagens Umeå-besök gick rätt snabbt och han var tillbaka redan till lunch. Då hade en skiktröntgen gjorts och dessutom har de nu "tatuerat" in några prickar på olika ställen som sedan markerar var och hur de ska sätta maskinen för att stråla rätt.
Idag skulle han dessutom skicka en förfrågan om det finns någon möjlighet att få påbörja strålningen tidigare än nästa onsdag...det känns ju som en evig väntan nu....Troligen lär det väl inte gå men fråga kan man alltid.

Här hos oss har det varit en kall förmiddag, ca 10 grader, men när sedan solen tittade fram mellan molnen på eftermiddagen och man dessutom var i lä så kändes det rätt ok men visst ser vi fram emot helgen och lite varmare väder.

Leo skulle vara på skolan en timme tidigare imorse så han åkte redan vid 8-tiden. Han är med i en grupp som tränar lite olika grejor, typ sit-up, "krabb-gång", hoppa hopprep, rulla däck m m. Projektet pågår i fyra veckor och sedan kommer några bli uttagna till ett endagsmästerskap.
Uppvärmningen hemma blev att ha Thea på ryggen 😁
 När han åkt till skolan tog vi en promenad till "Käj-ground" (play-ground) för att åka rutschkana bl a. Även den nya dockan som kan prata svenska fick prova på för första gången.
Dockan hade lite för lite kläder på sig så vi får väl se om hon blir förkyld imorgon. Hon tyckte att det var kul att åka rutschkana med Thea i alla fall. 😊
Lunchdax och sovstund för Thea innan vi åkte iväg till mallen för att skaffa ett amerikanskt sim-kort bl a. 


Jag är ordentligt trött ikväll så jag känner mig rätt lika Pablo - platt och utslagen efter att ha busat och ätit middag. Vi hörs en annan dag😵

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil