Pablo, hans matte och husse ❤️

Idag har jag fått träffa lilla söta Pablo för första gången....åh, jösses, vilken sötnos. Hundvalpar och kattungar måste man nästan passa sig för 😁 annars skulle man lätt kunna boka sig för en eller två eller fem.
Han har kommit till bästa matte och husse - helt klart! Så alla tre kommer att må finfint tillsammans - men visst är det en omställning, egentligen för alla tre 😁
Än så länge är han inte ens nio veckor så dagarna består av äta, sova och busa. Det är mycket här i världen som man ska möta för första gången. Barn, billjud, motorcyklar, asfalt, gräs, stenar, fläktar i tunnelbaneingångar, ja, allt är nytt och sånt man ska klara. Han verkar vara en lugn liten personlighet men det kan ju förändras, he, he.

Stina hade bokat upp en överraskning till mig så vi drog iväg in till stan. Jag har nog fått gissa tusentals gånger innan jag träffat rätt för hon hade bokat in oss på Fiskpedikyr! Hur förhåller man sig till det? Ja, vi var båda lite osäkra - det var på ett sätt lite äckligt men vi var även lite nyfikna på hur det kändes och skulle vara - nu vet vi!
Lite läskigt var det ju att sätta ner fötterna och bli anfallna av alla små fiskar. Det killades litegrann men vi var tillsagda att inte sprattla med fötterna utan fick försöka hålla oss lugna. Efter ett tag kändes det som att ha fötterna i kolsyrat vatten. En halvtimme senare tog vi sakta upp fötterna och tackade så mycket för finfin fotvård.





Kommentarer

  1. Jag har läst att man ska passa sig för fiskpedikyr. Har man minsta lilla sår så kan man få infektioner som kan bli svåra.
    Det är många som har haft fötterna där innan som kan ha något smittsamt som kan överföras. Det går säkert bra för det mesta.
    /Inger

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil