Första deletappen

Söndag och första delen av resan är gjord, Bäck - Solna. Mats åkte med mig till Sundsvall där vi hälsade på Tina och fick jättegod lunch. Hon mätte även in de nya solglasögonen som Mats köpt av henne. De ska förses med progressiva glas.
Vidare till Irma och Arne där Mats stannade en stund innan tåget tog honom hemåt igen. Det var tungt att säga hejdå....men samtidigt vet vi att det finns inget annat alternativ än att ta den strålning som erbjuds men visst....han skulle ju ha åkt med mig vidare ner till Solna.
Väl nere i Solna sms:ar han (från sin gamla telefon) och berättar att han glömt sin telefon på tåget!!!! Sånt gör att allmäntillståndet försämras. Efter några försök att få svar i hans telefon så svarar plötsligt tågvärden! Gissa om man blir glad? Eftersom det inte går något fler tåg från Umeå till Övik ikväll så skickar hon telefonen (inkl körkort och kreditkort) imorgon med morgontåget så då gäller det att han står på perrongen strax före kl 09.00.
Allmäntillståndet har förbättrats avsevärt 😊men sånt här är onödigt spännande.

Imorgon ska jag ner på "Mallen" och växla in pengar, plocka ur de vissnade växterna i uteblomlådorna och på kvällen ska jag träffa Jens och Stina och vårt nya "barnbarn" Pablo, spansk vattenhund. 😍
Goodnight!😵

Kommentarer

  1. Wow vilken tur att det var rätt person som tog hand om telefonen.
    /Inger

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil