13 maj och Mors Dag

Nu är Mors Dagsfirandet över och det är dags att vila sig inför en ny vecka med nya äventyr 😁
Adam, Jens och Leo åkte iväg redan klockan 08.00 för Leo hade ju fotbollsmatch. De spelade 1-1 vilket alla tyckte var ett bra resultat då det andra laget hade ett väldigt bra upplägg för att bara vara 10 år. Mycket passningsspel men det är ju som så att det är målen som räknas så Leos lag Cold Spring Harbor kunde spela oavgjort med dom.
Tyvärr har det varit en rätt kall och lite småregnig dag så Jennys idé om att åka på ett mysigt fik där de även har höns ute i närheten av borden fick skjutas på framtiden. Vi tog oss en tur dit för att Thea skulle få se hönorna i alla fall, vilket hon tyckte var jättekul.
Sen åkte vi ner på stan och åt lunch istället. Gott och nyttigt!
Familjen brukar gå på meditation på söndagarna men nu har det varit så mycket annat en tid så det har inte hunnits med men idag var det dags så Jenny, Thea och jag åkte dit och hade jag inte suttit på en stol så hade jag garanterat somnat - himmel va avslappnande 😁. Borde nog ta upp Yogan igen som jag gick på några terminer. Får se när det kan bli.
Efter meditationen och en liten stund på en bokhandel där Thea kunde leka lite i en brandbil som hon gillar så var det skarpt läge igen - iväg och handlade mat och hem för att göra middag. Idag blev det vegetariskt. Rostad chili- och gurkmejakryddad blomkål med dressing, matvete, hummus, tortillachips och gott vin.
Killarna hade städat huset under dagen, kört ett par tvättmaskiner och bakat en kladdkaka så stort Tack för en jättefin Mors Dag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil