Moscha är här!

20.05 på måndagkväll landade Mats på JFK.
20.10 startade Jens sin lite försenade hemresa från JFK.

Så kan det gå om man har lite dålig timing 😜 men kul för oss som får träffa dom båda två. De träffades ju för ett par veckor sedan hemma i Bäck så de har ju synts nyligen.

Mats tog sedan tåget från JFK till Huntington Station och det var väl tur att det var slutstation för han hade somnat in rätt ordentligt på tåget efter att ha passerat ett par - tre stationer så de 20-30 minuter som var kvar sov han djupt 😵
Tågvärden väckte honom så han klev av på rätt station. Hade det inte varit slutstationen då kan jag ju säga att jag INTE åkt till Port Jefferson och hämtat honom! Jag hittar nog varken dit eller tillbaka, he, he och hemma låg ju familjen och sov. Nu gick allt bra!

Igår hade vi en fantastisk dag med ca 28 grader och hårtorksvindar. Bra start för Mats att komma in i våra gängor. Det fick bli en stund i käj-ground så att Thea fick visa honom alla gungor och rutschkanor och annat och sedan blev det lite häng hemma på det stora fina altandäck som Mats byggde för ett par år sedan. Himmelskt bra att ha detta däck - som ett extra rum på sommaren. Kvällen avslutades med en åskskur.
Idag är det en mulen dag och det ska bli regn mer eller mindre hela eftermiddagen. Allt växer i en rasande fart när det är ett sånt här klimat. För ett par veckor sedan fanns det knappt ett löv på träden, nu är allt i full grönska. Magnolian och andra träd som börjar med blommor och därefter får blad har nu släppt alla sina blomblad så de ligger som drivor under träden.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil