Överraskningens tid!

Förra helgen fick vi veta att Jens skulle komma hit på torsdagkväll, vara på en intervju på fredag för en kurs han har sökt och sedan åka tillbaka på söndag. Vilken överraskning!
Han kom sent på torsdag kväll, sov hos en kompis i Brooklyn. Var på intervjun igår och idag kom han ut till oss. Så roligt och så nära att även Mats varit här och för första gången sedan 2005 hade vi varit här alla fyra! Mats kommer ju sent på måndagkväll men då ska Jens vara tillbaka på jobbet i Hökarängen igen.
Nu blir det inte så kanske ändå för Jens flyg imorgon är inställt. Då han har så himla mycket att göra på jobbet så ska han se om han kan boka in sig på något annat flyg för hemresa imorgon i alla fall - vi får se.
Nu njuter vi av en stund tillsammans - vilken lite tidig Morsdagspresent! För imorgon har vi MorsDag här. 😊💐
När man har varit så här länge som jag nu varit blir det en lite konstig känsla när man har båda sina barn omkring sig. Det känns som att vi alla bor här i närheten 😁.
Tidigare idag var Jenny, Thea och jag på Target o shoppade. Eftersom Thea inte hade tagit någon tupplur efter lunch så kändes det som ett lite utmanande projekt men de två timmar vi spenderade där gick hur bra som helst. Hon var på sitt allra bästa humör men mycket bestämd med inköpen som gällde henne 😁 så skorna och solhatten var hennes val och alla andra skor och kepsar uteslöts direkt! Bra blev det, eller hur?



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil