2 juni 2018 - en speciell dag 💕

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
I mitten av maj var ju Jens hÀr pÄ intervju för ett program som han hade sökt till. Samma mÄndag som han Äkte hem sÄ ringde de och sa att han kommit in sÄ i september har vi antagligen bÄda vÄra barn hÀr i New York.
Hans program Àr ett Är sÄ nÀsta juni har de sin utstÀllning. Under samma tid ska Jenny skriva sin avhandling sÄ det kommer att vara mÄnga busy personer hÀr.
Jens och Stina sökte ju till det hĂ€r programmet tillsammans pĂ„ ett sĂ€tt sĂ„ att bĂ„da var redo att flytta OM Jens skulle komma in. NĂ€r han nu Ă€r antagen sĂ„ kommer nĂ€sta punkt pĂ„ ToDo-List; De mĂ„ste söka uppehĂ„llsvisum! För att det ska gĂ„ lite smidigare sĂ„ har de dĂ€rför gift sig idag i Stockholms Stadshus 😍
2005 hĂ€nde nĂ€stan samma sak men dĂ„ var det Jenny som gifte sig för att göra det möjligt att stanna i USA. 😁 Det var ju en bra idĂ© dĂ„ och det Ă€r nog en lika bra idĂ© nu med Jens och Stina. SĂ„ stort GRATTIS till Jens och Stina (Ă€ven om ni snodde samtliga pĂ„ partyt 😜)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

För övrigt har vi  ett fantastiskt fint vĂ€der denna lördag. Leo har spelat sin sista fotbollsmatch den hĂ€r sĂ€songen och de vann med 5-1. Ett mĂ„l gjorde Leo och hade chans pĂ„ tvĂ„ till men sĂ„ Ă€r det ju med fotboll, ibland stĂ„r det en mĂ„lvakt i vĂ€gen.
Nu blir det uppehÄll dÄ det blir alldeles för varmt att spela.

Leo och Adam Ă„kte ivĂ€g redan 08.15 vilket var pĂ„ tok för tidigt för oss övriga men efter att vi Ă„kt och lĂ€mnat tillbaka hyrbilen sĂ„ Ă„kte Mats, Jenny, Thea och jag till Kerber´s Farm och Ă„t frukost. Om man sitter ute sĂ„ har man de sju fina hönorna intill sig. 😊😎
Nu sticker vi till poolen 😎😎☀️☀️☀️🍇🍓🍉🍌🍋🍐🍎🍏

Kommentarer

PopulÀra inlÀgg i den hÀr bloggen

Sköna Maj vÀlkommen och nu med sommarvÀrme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil