Hemmaplan igen!

Mats fick både rullstol och assistent som tog honom till gaten på JFK. Hade själv bokat en bra plats för hemresan redan när han bokade biljetten med både hyfsat benutrymme och närhet till toalett  - som om han hade på känn.... så flygresan hem gick bra trots att det är en hel arbetsdag som man sitter stilla.
Benet värkte som tidigare...
På väg hem från Arlanda ringde hans doktor och det hon kunde göra på avstånd var att skriva ut kortisontabletter. Hon föreslog också att han kunde besöka akuten för att få en bedömning men annars så skulle bedömningen göras i Umeå den 18:e då han ändå har en bokad återbesökstid. Inget av apoteken på "Mallen" hade medicinen så inte förrän idag fick vi tag på den på Apoteket på Karolinska.  Vid 10-tiden tog han därför de utskrivna 16 (!) tabletterna upplösta i lite vatten. Burken räcker till 6 dagar.
På eftermiddagen kändes det redan bättre även om värken inte försvunnit.

Nu är Pablo hos oss och ska sova hos någon annan än matte och husse för första gången. Lite gnäll blev det när Jens försvann men hundvalpar är som små barn man får ta till avledningsmetoden. 😊Han är fyra månader nu vilket innebär att ena stunden är det full fart och nästa sekund så sover han tungt.
Väldigt fin är han i alla fall.



Kommentarer

  1. Så fiiiiiin. Tråkigt för er båda och särskilt Mats som får va sådan värk. Hoppas han får snabb hjälp 😘

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil