Ny familjemedlem😜

Återigen en morgon och förmiddag dĂ„ Mats kallsvettas och mĂ„r lite illa, Ă€r det den fjĂ€rde dagen nu, tror jag. I hela sitt liv har han ju alltid velat Ă€ta det första han gör men nu har det varit flera morgnar dĂ„ han har svĂ„rt att fĂ„ i sig frukost. BĂ„de igĂ„r och idag gick han o la sig en stund innan han gjorde ett nytt försök.
Vi vet inte om det kan vara medicinen eller XGEVA:n eller kombinationen. Vi har mailat Onkologen i UmeÄ för att höra vad de tror att det kan bero pÄ.
Vid lunchtid börjar det kÀnnas bÀttre igen. MÀrkligt....han Àter ju samma medicin pÄ kvÀllen....men XGEVA:n som har en massa biverkningar kanske rÄr för det hÀr.
Det Àr komplicerat det hÀr med medicinering och sjukdomar.

Idag har det flyttat in en ny familjemedlem hos oss. EfterlĂ€ngtad av mig speciellt. 😊 Nu har det ju inte varit nĂ„got problem i  sommar dĂ„ grĂ€set inte vĂ€xt sĂ€rskilt mycket men andra Ă„r kan man behöva klippa minst en gĂ„ng i veckan.
VÄr nyinflyttade borde vÀl fÄ ett namn men Àn sÄ lÀnge Àr det "en robotgrÀsklippare". Hen startade upp direkt och började jobba men nu har hen gjort kvÀll. Förhoppningsvis Àr hen pigg och frÀsch imorgon kl 09.00 för dÄ Àr det tÀnkt att hen ska sÀtta igÄng och jobba Ànda till kl 18.00.
Silky var lite fundersam och smög sakta efter den, lite lÀtt hopkrupen och beredd att sticka om den vÀnde tvÀrt. Hon tycker vÀl att den hÀr sommaren slÄr alla pris, Àr det inte en hundvalp sÄ Àr det grannkatter och nu har husse o matte t o m köpt in nÄgot konstigt husdjur som man aldrig sett tidigare.
NĂ€r den kört in i laddstationen gick hon dit, nosade pĂ„ den o la tassen pĂ„ den. Hon undrar nog vad det hĂ€r Ă€r för katt 😁. Tur att den sover ute i alla fall.

Kommentarer

PopulÀra inlÀgg i den hÀr bloggen

Sköna Maj vÀlkommen och nu med sommarvÀrme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil