Congratulations on your Wedding Day 💞


Idag skickar vi gratulationer till Jenny och Adam som firar sin 13:e bröllopsdag! Time flies!

SjÀlv fÄr de nog fira dagen framöver för Jenny har precis kommit hem och Adam har mÄnga jobb inplanerade de nÀrmaste tre veckorna sÄ de kommer nog inte att ses sÄ mycket.
HĂ€r kan du föresten se en del av hans tidigare arbeten; http://adamkanemacchia.com
Leo Àr hos farmor och farfar och kommer hem till helgen. Sen börjar skolan pÄ tisdag.
Jenny börjar jobba pÄ fredag.
FrÄn allt som hÀnt hÀr hemma under tiden hon varit hÀr sÄ gör nu vardagen en rivstart.

Jens och Stina har inte fÄtt napp pÄ nÄgot boende Ànnu i New York men Ä andra sidan landade de i fredags och sen har det ju varit helg sÄ lite mer tid lÀr man vÀl behöva. Hoppas ÀndÄ att de hittar nÄgot snart sÄ att de fÄr en lugnare vardag. NÀsta tisdag börjar skolan...

I natt har det varit en lite jobbigare natt för Mats. Vet inte om han "försov" sig  lite och dĂ€rmed inte tog korttidsmorfinet lika "tidigt" som andra nĂ€tter eller om det var en annan fas som intrĂ€dde. Han brukar ju ta en tablett vid ca 03-tiden och nu sov han till 04.30. Det Ă€r inte lĂ€tt att se nĂ„got riktigt mönster. Ibland gĂ„r dagar och nĂ€tter bĂ€ttre Ă€n andra. NĂ€r han nu tog morfinet sĂ„ hjĂ€lpte det Ă€ndĂ„ inte förrĂ€n efter flera timmar och dessutom med andra medicinintag. Till slut kom han igenom det jobbiga och kraften Ă„tervĂ€nde lite grann igen. 🙏

Jag har ju i hela mitt liv bott med en mycket praktiskt lagd person. Man har bara tÀnkt att nÄgot speciellt borde göras sÄ Àr det gjort eller Ätminstone blir det gjort inom en snar framtid. Ibland har jag nog tyckt att det Àr lite vÀl mÄnga projekt igÄng men han har ju haft en drivfjÀder som fÄ Àr utrustade med.

RÀnderna gÄr inte ur....det gÀller nu ocksÄ... sÄ dÀr sitter han pÄ morgonen och mÄr inte alls bra men tÀnker Äterigen pÄ praktiska saker som vi mÄste ordna!
TÄrarna rinner pÄ mig. Det hjÀlper bara för stunden att sÀga att det gör inget. Det ordnar sig alltid.
.... men det hÀr Àr Mats.
Han har "stĂ€dat och stĂ€dat" men Ă€r inte klar och klar Ă€r nĂ„got han vill vara.  Han vill fixa....
- nĂ€r jag mĂ„r lite bĂ€ttre sĂ„ mĂ„ste vi Ă„ka in till stan och köpa in firmabilen i företaget sĂ„ att det Ă€r klart. Vi löser leasingen lite tidigare. 
- Ja, vi gör det nĂ€r du mĂ„r bĂ€ttre.

Vi vill nog alla stÀda, fixa och göra allt klart innan det Àr "game over" men ingen Àr nog nÄgonsin "klar" nÀr det Àr dags.

Krafterna kommer Àven idag tillbaka sÄ vid lunch Äker vi in till stan och gör lite Àrenden. Det mesta innebÀr att han sitter i bilen och vÀntar men för mig Àr det ÀndÄ en trygghet att han Àr med och det ger honom lite "luft" att se vÀrlden utanför hemmet.
Lösen av bilen mÄste bli en annan dag för den som gjort vÀrderingen Àr bortrest och tillbaka pÄ onsdag sÄ Àven dÄ mÄste vi vÀl antagligen göra denna resa som för Mats Àr som ett maratonlopp. Mycket andfÄddhet av att bara gÄ frÄn parkeringen och in i bilhallen.

En klippning stod pÄ önskelistan och hans frissa, Berit, som hade fulltecknade dagar ordnade sÄ att han fick en klippning ikvÀll sÄ nu Àr han fin i hÄret. Innan resan till henne var det Äterigen en dipp i mÄendet men med hjÀlp av en morfintablett sÄ Äterkom krafterna och humöret sakta men sÀkert igen sÄ det blev en jÀttetrevlig stund. Tack Berit!
Imorgon kl 09.00 levereras sĂ€ngen. JĂ€ttebra att vi har möjlighet att fĂ„ en sĂ„n men samtidigt sĂ„ otroligt mĂ€rkligt att vi ska ha en sjukhussĂ€ng hĂ€r hemma. 
Vad fort livet förÀndras och dÀr utanför snurrar vÀrlden vidare precis som vanligt, men mitt i alltsammans sÄ kan man ocksÄ tÀnka; det kunde ha varit vÀrre. Det Àr i alla fall rÀtt ordning, generationsmÀssigt men sen kommer det pÄ en igen att det Àr ju alldeles för tidigt. Han hade ju sÄ mycket mer han ville göra. SÄ mÄnga drömmar och mÄl att slutföra.

DÄ kraschar man för en stund igen - precis som Rune.
Men jag lyfter upp Rune och en massa mĂ€nniskor dĂ€rute lyfter upp mig och Mats med besök, telefonsamtal, iMessage, sms, Viber, Skype m m,. SĂ„ kommer man vidare en bit igen. Tack alla! ❤️

Kommentarer

  1. Hej pÄ er !

    Jag tÀnker pÄ er mycket. Jobbigt som fan för er :-( . Hör av er om ni behöver hjÀlp med nÄgot.
    Jag menar det ........ hör av er. Vi stÀller upp om vi bara kan .........
    MÄnga kramar till er bÄda frÄn Inger o Claes

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja,det Ă€r rĂ€tt ofattbart allt som hĂ€nder. Vi vet att ni alltid finns till hands om det behövs. Kram till er bĂ„da❤️

      Radera
  2. Vad fin du blev i hĂ„ret 😊

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

PopulÀra inlÀgg i den hÀr bloggen

Sköna Maj vÀlkommen och nu med sommarvÀrme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil