Mässingsbröllop

Idag plockar vi fram ett nytt guldkorn att fira. Idag firar vi nämligen 42-årig bröllopsdag! Den 20 augusti 1976 gifte vi oss i Själevads församlingshem. En liten skara släkt och vänner närvarade. Vi hade precis flyttat upp till Örnsköldsvik från Sundsvall. Livet låg framför oss....

Nu, 42 år senare, inser vi att vi är på upploppet men än hittar vi små ljusglimtar. Vi har som så många andra upplevt både med- och motgångar men i det stora hela så har livet varit snällt med oss men jisses va fort det har gått! Nu upplever vi egentligen den värsta motgången i och med att Mats blivit sjuk. Man tycker inte att det är rättvist att han drabbats men vad kan vi göra? Vi kämpar på och letar guldkorn eftersom. 

Den här natten har inte varit så bra. Mats har vaknat till och från sedan kl 03.00 med molande "smärta" och olustkänsla i kroppen. Han beskriver det inte som direkt värk men som en smärta på insidan i kroppen, svårt att beskriva säger han. Vid 4-tiden tog han kortison och korttidsverkande morfin och efter en stund kunde han somna igen. 
Jag kommer att bli kontaktad av kontaktsköterskan i Umeå under förmiddagen då jag vill få råd om vi kan utöka kortisonet eller göra någon annan förändring för att han ska må någorlunda. 

Nu packar vi ihop lite grejor och åker upp till Umeå. Vi får se vad dagen bjuder på. Kan vi gå på restaurangen ikväll där vi bokat bord? Vi får se....det är inte så viktigt. 
Vi får vara med Jens och Jenny - det känns otroligt bra. ❤️




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil