Silky 12 år!

Det gäller att försöka hitta små guldkorn varje dag så idag sjunger vi för Silky som fyller 12 år! 
🎶 Lille katt🎶
🎶Lille katt🎶
🎶Lille söte katta🎶
🎶Vet du att🎶
🎶Vet du att🎶
🎶Det blir mörkt om natta🎶
Ja, det var kanske inte rätt födelsedagssång men vad sjunger man för en katt som fyller år? 😊 Sjunger man för länge och för nära henne så vill hon ju gå ut 😜

För Mats del har det varit någorlunda lugnt sedan han fick kortisontabletterna i fredags. Imorse var det lite tungt med frukosten men det kan ju också bero på att vi kommit i säng sent både på fredag- och lördagkväll men så blir det när man är ute på fest i glada vänners lag. 
Efter lunch blev det en stunds siesta och då kändes det bättre sen.

Men han blir väldigt lätt andfådd....han gick till grannarna, ca 250 m och hem igen och det tog på krafterna ordentligt, 😢

Ikväll har Jens kommit så nu gläds vi åt det! Jenny sitter på Newark-flygplatsen och väntar på SAS-flyget. Den flight hon bokat med Norwegian blev inställd och det beskedet fick hon igår så då blev det avbokning samt även en del förlorade dollar tyvärr. Sedan ombokning till SAS. Eftersom returen var bokad till  på söndag så har man liksom inte råd att åka en dag senare från New York som Norwegian hade som val. 
Hon har inte tur med Norwegian numera - ifjol fick hon, Thea och Leo vänta till midnatt innan det var ready for take-off,  drygt 6 timmar efter den egentliga avgångstiden. Sånt tär ju när man reser med ett 14 månaders barn som Thea var då. Det gick bra men onödigt lång restid blev det.
Även Jens råkade ju ut för Norwegians inställda flyg då i maj när han kom för intervjun till programmet han sökt. 
De verkar ha en del tekniska problem...eller så är det något annat.
Hoppas allt fungerar bra nu bara. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil