Happy Thanksgiving


Igår var vi på Thanksgivingparty på Theas dagis och fick smaka en massa mat....och desserter. Vi kunde inte ens provsmaka allt då det var så mycket.
Här är det kusinträff. Dock måste det vara mycket översyn över den pälsprydda kusinen då han inte hade en aning om att en del människor är så här små också. Märkligt och underligt tycker han men hittills har det gått bra. Dessutom finns ju Jenny o Adams hund Roxy här o hon ser ju ut lite som katten Benny där Jens bor o Benny spottar och fräser ju mest hela tiden så nu när Roxy morrar så blir Pablo lite orolig. Han har ju inte koll på riktigt hur han ska uppföra sig. Är man från Greenpoint, Brooklyn så har man kanske en liten tuff attityd som inte uppskattas av alla här ute på "landet".
Idag är det Thanksgiving o Adam har planerat och lagat mat i flera dagar. Adams föräldrar har kommit ner från Vermont och hans syster, man och son har kommit från Massachusetts. Vi har ätit och njutit av all de n goda maten så nu ligger vi snart som utslagna hjältar lite varstans. Påminner väldigt mycket om vår jul eller hur?
Alla fick ett kort av Leo som han skrivit. Här är mitt ❤️❤️❤️❤️❤️.

Kommentarer

  1. Åhhh, dessa underbara små lappar och brev som man får från sina barnbarn!

    SvaraRadera
  2. Ja utslagna - det påminner om julen här hemma - ska det bli jul också därborta eller är den bortgjord nu?! Lapparna / pappren från barnbarna är härliga och jag spar varenda en som jag får. Är så kul se hur de förändras om man får en teckning och även hur tankarna kring oss "gamlingar" finns i deras huvuden. Gäller att sköta sig så man hamnar högt....
    Och känns så bra att du kommit dit över och får vara med Jenny o Jens och barnbarnen efter denna mycket jobbiga höst som jag inte fattar hur du klarat - du är fantastisk - det har jag sagt flera gånger och säger det igen!! ❤️❤️❤️.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thanksgiving handlar först o främst om mat och att vara tillsammans med familjen.
      Julen handlar nog mer om presenter men tillsammans med familjen också. Då kan det nog lika gärna bli "vanlig" middagsmat eller föresten vi får väl se...😊

      Radera
  3. Blir lite full i skratt när jag såg bilderna på barnbarnen. De ser ju också ut som Ilon Wikland-barn! Måste visa Mathias! (fniss, fniss)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha Ja det är kanske bara Pablo som är lite olik de övriga. 😄😄

      Radera
  4. Hej på dig !
    Vad trevligt ni har det tillsammans 😊 Vad duktig Adam är som fixat så mycket mat. Jag är verkligen glad för din skull nu.
    Ha det bra. Claes hälsar.
    Kramar / Inger ❤❤❤❤

    SvaraRadera
  5. I do not understand your blog but it is so nice to see this beautiful pictures and to feel the love between all of you...and that makes me happy!!!!! Big kiss and hug

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil