Ho, Ho, Ho.....Tomten kommer!

Idag blev det en typisk amerikansk decemberfrukost pĂ„ en bar dit tomten hade kommit i brandbil! 😁
FörvĂ€ntningarna var stora men Thea tyckte att det var alldeles för lĂ€skigt att sitta i hans knĂ€ sĂ„ Adam fick vara med annars skulle hon inte vara nĂ€ra honom över huvud taget. Det rĂ€ckte inte att Leos kompis Lucian och hans syster Savannah var med heller. No way! "Ja Ă€ jĂ€dd". đŸ˜Č
FrÄn den högljudda och röriga "Fast food-baren" Äkte vi hem en stund för att ladda om för en betydligt lugnare, vackrare och trevligare stund i Planting Fields Arboretum. Coe Hall var julpyntad till brÀdden, julkören gick omkring och sjöng julsÄnger och Àven hÀr var Tomten! Nu var temat en mer klassisk jul!
Thea fick en ansiktsmÄlning, precis som mÄnga andra barn. Fin va?

Huset hade mÄnga julgranar fyllda med julgransbelysning, julpynt o julpomlor som Thea ville undersöka. Leo trÀffade tvÄ kompisar hÀr sÄ honom sÄg man bara till emellanÄt.
Vi var ju hĂ€r i Planting Fields i början av maj ocksĂ„ men dĂ„ var vi ute och njöt av Magnolia- och körsbĂ€rstrĂ€den. Det var ju dĂ„ som jag fick en kĂ€nsla av att jag var i Nangijala. DĂ„ tog vi oss inte tid att gĂ„ in i William Robertson Coe och hans fru Mai Coe´s vackra herrgĂ„rd och Ă€ven om det sĂ€kert Ă€r vĂ€ldigt fint pĂ„ sommaren med mĂ€ngder av blommor som dekorationer sĂ„ Ă€r nog julen Ă€nnu finare hĂ€r. Jag skulle kunna lĂ€gga ut hur mĂ„nga bilder som helst men hĂ€r kommer nĂ„gra.





HĂ€r Ă€r vi inne i Mai Coe´s sovrum. Det hĂ€r Ă€r vĂ€ggmĂ„lningar - inte tapeter! VĂ€ldigt vackert och helt otroligt gjort. Ingen tydlig kant syns mellan vĂ€ggar och tak utan istĂ€llet Ă€r det rundat och mĂ„lning flyter frĂ„n taket ner över vĂ€ggen. SĂ„Ă„Ă„ fint!
Ytterligare en vacker julgran. 

DÀr ute laddar Rhododendron för vÄren. Man kan ju undra hur knopparna klarar snö och kyla som sÀkert kommer inom nÄgra veckor.

Kommentarer

  1. Kul fÄ ta del av allt det fina du fÄr uppleva nu och hÀrligt du fÄtt annat tÀnka pÄ. HÀr hemma Àr det som vanligt. Vitt och fint i lördags om Àn blöt snö. Söndag och idag mÄndag spöregn och halt och framförallt skitigt. Kram frÄn ett trist Sverige!

    SvaraRadera
  2. Vad trevligt du har med dina barn och barnbarn. Thea blev verkligen fin. Fina bilder ocksÄ.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

PopulÀra inlÀgg i den hÀr bloggen

Sköna Maj vÀlkommen och nu med sommarvÀrme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil