Winter Concert Maplewood Intermediate School


Igår kväll var det Winter Consert på Maplewood School. Leo tillsammans med några fiol-kompisar var inbjudna att vara med och spela. Nästa onsdag är deras egen konsert.
Thea var inne på sin tredje dag med feber. Ibland har febern passerat 40° så det har varit jobbiga dagar.....och nätter. Hon kunde, med andra ord, inte komma och lyssna.
Konserten hölls på Walt Whitmans High School - Leo och jag åkte dit.
Tyvärr hamnade Leo på en plats som gjorde att det var omöjligt att fota honom men ni kan ju lyssna på deras två framförda låtar. Rustic Dance och Ninja.
Det skymtar kanske lite av honom längst till vänster, på fjärde stolen in på scenen

Leo och kompisarna från sin skola tyckte att den ena låten höll ett mycket högre tempo än vad de hade lärt sig. Den andra låten höll däremot ett mycket lägre tempo än vad de lärt sig.
De får väl kolla med Ms Sarah Weiss som har samtliga elever varför det blev så.
Ms Weiss dirigerade men det är ju inte lätt att både spela, titta på noter och samtidigt kolla på henne. Sitter man dessutom längst bak blir det ännu svårare.  (mormors försvarstal 😜)
Vi i publiken tyckte att de var jätteduktiga i alla fall och det är väl det som räknas, eller hur? 😊

Det är inte lätt att presentera de låtar man ska spela om man nästan inte når över pulpeten där mikrofonen finns. Så är det att vara femte-klassare!

Varsågod, lyssna och njut! ❤️





Idag är det torsdag och Thea har fortfarande feber. Jenny tog henne till läkaren igår som konstaterade att hon inte hade influensan. Lungor hördes bra. Trumhinnorna såg bra ut. Lite röd i halsen. En virus har drabbat henne och det finns inte mycket att göra än att äta, dricka och vila. Bara det är svårt....

Jenny o Adam konstaterar att hon aldrig varit så här sjuk tidigare i sitt liv. 😕

Om man blir så här dålig när man har en "vanlig" virus....hur blir man då om man har den omtalade influensan? 😢
Usch va jobbigt det är....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil