Konstklubben har kommit igång igen

Äntligen är alla frisk igen! Speciellt Thea som alltid drabbas hårdast. Sen i tisdags har det varit, som hon säger, SNOR hela dagarna. Då är det ju såklart inte så konstigt att man förvandlas till ett monster också, precis som hon gjorde en dag. Hon orkade ju inte med sig själv ens och vi andra orkade knappt med henne heller 😲. Nu är allt glömt och vi har en glad trevlig tjej här igen.

Imorgon är det tredje måndagen i februari och därmed ledig dag för många då det är President´s Day eller George Washington´s födelsedag. Då firar man samtliga presidenter, både de som varit o som är (😲) men mest är det väl för att minnas den första presidenten som var George Washington 1789-1797.

För Leos del innebär det också starten på sportlovsveckan så Adam körde honom till sin syster i Northampton, Massachusetts. Det är ungefär halva vägen upp till Vermont o farmor och farfar. Sen åker farfar ner och hämtar honom för att han sedan ska få en fin sportlovsvecka med snö och skidåkning.

Går allt bra så kan Thea kanske gå på dagis imorgon. Håll alla tummar att vi nu kommit igenom samtliga virus som kan finnas och att hon inte behöver drabbas en gång till.
Jenny har kanske kunnat skriva ett kapitel eller åtminstone en del av ett kapitel och vi alla går tillbaka till de gamla spåren vi hade tidigare.

På fredagkväll hade febern inte släppt taget men nu hade hon börjat sjunga i alla fall. Hon älskar musik och har lärt sig flera sånger på svenska.
Varsågod, Sjörövar-Fabbe bjöd hon på ifrån mamma och pappas säng på fredagkväll strax innan hon somnade. 😍

Kommentarer

  1. Vad söta de är :-) Blivande konstnärer ??
    Duktig sångerska också :-)

    /Inger

    SvaraRadera
  2. Sà otroligt sött :)!!!!!!

    Mia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil