Fredagsmys hela dagen

Ja, vi bestämde ju att Thea skulle stanna hemma från dagis idag och det var ju rätt beslut för hon behöver en lite lugnare dag men himmel va´mycket jobb vi hade här hemma! Thea skulle ju iväg på affären och handla och då tar hon ju med sig både bäbisen och Clubby Bear (han syns inte) plus alla Babblarna som hon bär i ryggsäcken. Det ska handlas broccoli, morötter, mjölk och yoghurt så hon fick ju gå flera gånger. Vilket jobb!
Trots att hon jobbade så mycket med detta så var vi ändå ute på baksidan av huset och jobbade med sandkakor en stund också. Vi hade så härligt vårväder idag så lite luft skulle göra gott - även om det är Long Island-luft vilken väl inte håller den bästa kvaliteten.
In för lunch och vila men tyvärr så kom ju den där förfärliga hostan så det blev bara 35 min vila. Typiskt! Mormor håller en hand på ryggen och Thea försöker verkligen somna om när hostan lagt sig. Det tar lite tid och hon vänder sig några gånger så mormor lutar sig med andra handen mot täcket och därunder ligger ju en annan bäbis o när man trycker på hennes mage så säger hon; Jag är hungrig! Då skrattar både Thea och jag o sedan var den vilan över. 😁
Sen, snabbt byta om till läkarrocken. Ja, ja, hon har ju en kombinerad veterinär och läkarrock.
By the way, det var ju något sånt här som jag tyckte att Mats skulle ha på ryggen. Det skulle stå, golvläggare, snickare, elektriker, rörmokare och så skulle det vara tyglappar över varje yrke o så skulle man ta bort tyget för det yrke som han utförde, just den dagen. 😍 Bra va?
Undersökning av bäbisen som var lite sjuk. 
Theas bedömning var att hon måste ge en spruta. Så fick det bli!
En hel del Stor-Lego-byggen måste göras. 
Förresten, varför kan jag inte få ner knäna så nära golvet som Thea kan? Sätta ihop fötterna går ju men knäna är ju inte så där långt nere...😲

Ja strunt i det... så slime, play-doh, rita - ja, ni förstår vilken jobbardag det varit. 
Klockan 16.00 kom Leo och Adam hem så då åkte vi ner på Mallen för där hade Microsoft ett event där man kunde spela video-spel. 16.30 började det och skulle vara en halvtimme. 
......men Time Flies när man har roligt så en timme rann ju iväg snabbt. Kändes som 10 minuter sa Leo 😍
Det var väl tur att vi kom därifrån efter en timme för vid det laget hade Thea hittat en av de finare affärerna så det kan ju bli dyrt att shoppa loss för länge här. 😁
Att springa runt lite på mallen är både bra och dåligt. Mest bra, tror och hoppas jag för när hon springer så sätter hostan igång och förhoppningsvis lossnar eländet och ger sig iväg så nu får vi se hur den här natten blir. 
Imorgon åker Adam till Birmingham, Alabama för några dagars arbete. Leo ska på sin första fotbollsträning utomhus så nu får vi hoppas på fina dagar och att Thea blir helt frisk! 
Väl hemma igen så blev det en god left-over-middag och sedan håller Leo på att göra sin första video på min dator. Han började häromkvällen och det går riktigt bra. Programmet är lätt att använda men det tar ju ändå tid att lägga övergångar, titlar, ljud osv. Han fortsätter ta bilder så vi får se hur lång den blir. 



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil