Glad Påsk!

Idag är det skärtorsdag och Leo är ledig från skolan. Jens har kommit hem igen från en vecka i Los Angeles och det är dags för Pablo att åka hem till honom igen.
Leo och jag lånade Adams bil och åkte in till Brooklyn på förmiddagen. Det är ca 4,6 mil och kan ta 45 minuter eller flera timmar p g a all trafik. Ja man kan ju köra tokfel också och då tar det väl ännu längre tid.
På vägen in var det bitvis långa köer, troligen p g a en liten olycka som vi såg. På vägen hem vid 14.30-tiden var det hur långa köer som helst. Resan tog ca 1 tim 40 minuter! Rusningstrafik? Ja, det var väl kanske för att många är ledig från jobben imorgon men varför heter det rusningstrafik? Trafiken står ju formligen stilla!
Nåja, vi klarade båda resorna utan att köra fel!

Pablo blev sååå glad att träffa husse igen. Vi insåg att han skulle bli helt galen så vi bestämde oss för att träffas i en park i närheten. Tänk annars att ta in en sån här virvelvind i ett hus??!!
Efter en god lunch hemma hos Jens så gick vi på en promenad med Pablo igen innan Jens måste iväg till skolan.
Innan vi åkte hem startade Leo och jag påsklovsfirandet på ett café med värsta bakelserna.
Vi måste ju också berätta en STOR händelse från igår! Thea var till doktorn och tog blodprov och grinade inte ens! Det ni! Sånt är stort!
Hon visade glatt plåstret för alla och berättade att hon varit till doktorn. Enda gången hon grinade var när mamma tog bort plåstret på kvällen (och vid den tiden var det dessutom extra fasttejpat av en av förskolefröknarna) Thea ville ju såklart ha det kvar för all framtid o visa upp!

GLAD PÅSK önskar vi alla! 🐣



Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil