Mellan hägg och syren

Eftersom jag inte kom iväg till konserten på Musikhögskolan i fredags så satsade jag på en Vårkonsert i St Maria Magdalena Kyrka på Södermalm. Den började kl 16.00 igår och den tiden passade lite bättre 😁
Det var alla Maria Magdalena församlings barn- och ungdomskörer med solister som framförde Ted och Kenneth Gärdestad-låtar.
Förresten, inte ens kyrkor är fredade från stölder....😕
Varje dag tänker jag att "Imorgon ska jag åka norrut" men sen ändrar jag mig. Jag har känning av en förkylning plus är fortfarande trött efter resan så jag stannar.
Känner du doften av hägg?
Fågellivet runt Råstasjön är öronbedövande. En del har fått sina ungar, andra ligger i sina reden.
Tänk att de här små ulltussarna ska bli stora som sina föräldrar.
Även här blommar vitsipporna.
Det är inte lätt att se boet med fågeln men den finns där. 😊



Kommentarer

  1. Det är vackert i Sverige också, eller hur! Håller du på och acklimatiserar dig?! Ja, det är väl mer snö uppöver så stanna här du! :D
    Så du kanske kan få en tredje vår på det viset!!!! Ha det bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, Sverige är fantastiskt! På flera sätt. Det gäller bara att få alla som är så missnöjd att förstå det men naturen är vi väl ändå ense om är vacker....men då gnäller vi om vädret 😁.
      Jag håller på att acklimatisera mig. Äter, sover och motionerar. Många därhemma säger att jag kan vänta med att åka norrut för de har både kyla och regn, ja t o m snö för några dagar sedan så jag följer väl med våren uppöver om några dagar. Tänk att få uppleva våren tre gånger på samma år! Kram och ha det så bra, du med!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Sköna Maj välkommen och nu med sommarvärme

Trollsjön, Silverfallet, Midnattssol och Kratersjön

Mil efter mil